Vinotéka a vinárna "U MYDLÁŘE"

KLOBÁSKY

Jedná se o tradiční francouzské klobásky, vyráběné v oblasti Auvergne, jejichž základem je vepřové maso, buď samostatné nebo smíšené s jiným druhem masa.

Region Auvergne je rozsáhlou chráněnou přírodní rezervací, oblastí v centru Massif Central, která je nazývána zelenými plícemi Francie.

Různé příchutě, které vám nabízíme:

klobásy se sýrem:
- kozí sýr
- modrý plísňový sýr Bleu d’Auvergne
- Comté

klobásy smíšené s masem:
- kachní
- kančí
- srnčí
- býčí
- bizoní
- oslí
- pštrosí
- bažantí

klobásy s ovocem nebo suchými plody:
- s borůvkami
- s fíky
- s lískovými ořechy
- s kaštany
- s vlašskými ořechy

klobásy s kořením
- s pepřem
- s paprikou
- s hřiby
- s fenyklem
- s provensálským kořením

Není v lidských silách mít vždy na skladě všechny příchutě, ale věříme, že si z aktuálně nabízených vždy dobře vyberete.

Redakční systém MaRS 2.2 ▪ 2012 © regrafika